MAKE TODAY COUNT

Neev watches logo

Hoe klanten ons beoordelen…

Jouw mening telt en we hechten hier veel waarde aan. Deel daarom jouw ervaring en help potentiële klanten bij hun keuze.

UITSTEKEND
30 recensies op
Parrish Vice
Parrish Vice
16. Augustus, 2022.
Super strak design! Kleuren blijven lang mooi als je de horloge met uitermate respect behandeld uiteraard. Kan niet wachten tot er nieuwe uit komen!
Duivenvouwers
Duivenvouwers
16. Augustus, 2022.
Onwijs tof horloge en uniek design. Draag hem nu al een tijdje en elke keer als ik erna kijk ben ik nog steeds tevreden!
Ron Nagel
Ron Nagel
16. Augustus, 2022.
Geweldige maar vooral kwalitatieve zeer goede klokken!! Ben er zo ontzettend blij mee!
Kim Huijsmans
Kim Huijsmans
16. Augustus, 2022.
Enorm blij met mijn NEEV horloge! Naast dat ze klasse uitstralen, kun je ook gelijk zien dat de horloges van sterk materiaal zijn geproduceerd. Lievelings horloge merk so far!
jan sijbrand
jan sijbrand
17. Januari, 2022.
Ik ben niet zo van de reviews maar voel me nu toch wel een soort van verplicht om even te reageren op de geweldige service en follow up van de eigenaren van Neev. Ik had een probleem met mijn band die steeds lossprong en belde naar Neev wat ermee te doen. Ik kon hem gratis opsturen en dan zouden ze hem proberen voor de feestdagen nog terug te sturen. Nou ben ik niet een van de snelste en vergat het horloge op te sturen (het is niet mijn enige horloge) en waar maak je dan mee dat je door het bedrijf gebeld wordt waar het horloge blijft omdat ze bang zijn dat je het anders voor de feestdagen niet meer terug hebt? Geweldig toch?!!! Tijdens de reparatie belden ze weer want ze konden geen defect vinden maar om alles uit te sluiten gingen ze toch een nieuwe sluiting plaatsen. Ik heb nu geen last meer van een losspringende band en wil bij deze dan ook Neev nog hartelijk bedanken voor de goede service. Was elk bedrijf maar zo!!! Over het horloge krijg ik overigens veel leuke complimenten. Hij komt super goed over op foto"s.
Thijn Laarakkers
Thijn Laarakkers
5. December, 2021.
Een jaar geleden de Zwarte Neev horloge gekocht. Nooit spijt van gehad, super kwaliteit en luxe voor een betaalbare prijs. De service is trouwens ook top, mijn horloge was kapot gegaan bij een val op de fiets. Neev heeft mijn horloge voor een betaalbare prijs kunnen maken ( glas, nieuwe wijzerplaat.)! Tijdens de reparatie heb ik mijn NEEV horloge niet gemist omdat ik van de eigenaar een leen horloge kreeg tijdens de reparatie zodat ik neev mooi om mijn pols kan houden. Top product en kan het iedereen aanraden.
Jaap van de Rakt
Jaap van de Rakt
3. December, 2021.
Vanaf het begin al een Neev horloge op zak. Mooie klokken en ik ben er echt blij mee. Super goede service. Laatst een defect gehad en dat is meteen opgelost. Zelfs een leenhorloge gekregen om te gebruiken toen de mijne werd gemaakt.
B. de Groot
B. de Groot
30. November, 2021.
Heel blij met mijn dameshorloge de “Alynn”. Na een aantal keer gestoten te hebben, niets van schade te zien. Mooie kleur wijzerplaat, goudkleurige band nog mooier dan op de foto. Top!
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop